VAD SÄGER MÄNNISKOR OM ALEX?

Zenia Nielsen

Global talare / Författare / Entreprenör

"Han ger mig självförtroende, tips och värdefull kunskap om hur man blir en bättre version av sig själv. Jag är djupt tacksam för att ha Alexander som min vän, min coach och min mentor och jag rekommenderar honom till alla som vill upptäcka nya perspektiv på livet, bli av med begränsande övertygelser och rädslor samt bli en verkligt förbättrad och säker version av själv! "

Alexandra Kambler

Rörelse expert / Författare / Coach

"Känslan vi får vid mötet med en person, är något vi alltid har med oss. Att träffa Alexander Grabner-Jarlung är en upplevelse som du sent glömmer. Vare sig du får möjligheten att se honom på stora scenen, eller är lyckligt lottad att ha honom som coach, kommer du att möta ett vänligt ansikte med en häftig inställning om att allt är möjligt. Alex skapar utrymme för skratt, lärande, nya perspektiv och djupa insikter. Utöver att vara en fantastiskt skicklig föreläsare, har han även en passion för att öka medvetenhet inom kommunikation. Det gör han genom att inspirera dig att utveckla och plocka fram ditt bästa jag. Något som alltid kommer att finnas med dig."

Joacim Sjövall

The Sommelier

"Alexander, en inspiratör av klass. Vägen han motiverade och coachade mig för att nå mina mål, uppnå mina drömmar och uppfylla en stor del av mina planer är extraordinärt. "


 - Lämna gärna en kommentar -